ALARMS MANAGER ENHEDER

CTS/SCADA/HVAC ENHEDER - CENTRALENHEDER DER KAN DET HELE

Alarms Manager kontrolenheder

Enheder til overordnet administration af sensor kontrolenheder og kameraer

ALARMS MANAGER
A SERIE

6-12 I/O og 1-4 kameraer
  • HSYCO Alarms Manager A serie er er en komplet Alarms Manager løsning i lille format. Alle funktioner i Alarms Manager er inkluderet. Forskellen på denne og de større modeller, er udelukkende kapaciteten, altså mængden af udstyr til kan tilsluttes. I grundudgaven med 6 sensor kontrolenheder. Hver sensor kontrolenhed, kan have mange sensorer tilsluttet. Med vores HWg sensor  kontrolenheder kan opnås en kapacitet på op til 192 datapunkter. (96 analoge sensorer, 72 digitale sensorer og 24 relæudgange). Der kan tilsluttes 1-4 overvågningskameraer og enheden understøtter hændelsesoptagelser. 

ALARM MANAGER
T SERIE

HSYCO Alarms Manager AT serie er er en komplet Alarms Manager løsning med integreret skærm. Alle funktioner i Alarms Manager er inkluderet. Pga. den integrerede skærm er enheden velegnet steder hvor der normalt ikke er installeret PC udstyr. Alle funktioner i Alarms Manager er inkluderet. Forskellen på denne og de større modeller, er udelukkende kapaciteten, altså mængden af udstyr til kan tilsluttes. I grundudgaven med 6 sensor kontrolenheder. Hver sensor kontrolenhed, kan have mange sensorer tilsluttet. Med vores HWg sensor  kontrolenheder kan opnås en kapacitet på op til 192 datapunkter. (96 analoge sensorer, 72 digitale sensorer og 24 relæudgange). Der kan tilsluttes 1-4 overvågningskameraer og enheden understøtter hændelsesoptagelser.

ALARMS MANAGER
B SERIE

HSYCO Alarms Manager B serie er er en komplet Alarms Manager løsning til den mellemstore virksomhed. Alle funktioner i Alarms Manager er inkluderet. Forskellen på denne og de større modeller, er udelukkende kapaciteten, altså mængden af udstyr til kan tilsluttes. Benyttes sensor kontrolenheder fra vores HWg sortiment, vil der kunne opnås 1568 datapunkter. (784 analoge sensorer, 588 digitale sensorer og 196 relæudgange). Der kan tilsluttes op til 10 overvågningskameraer og enheden understøtter hændelsesoptagelser fra kemeraet.

Benyt også denne enhed til styring og overvågning af et større antal IoT enheder

ALARMS MANAGER
C SERIE

HSYCO Alarms Manager PRO er er en komplet Alarms Manager løsning til den store virksomhed, eller som master i et større Master/Slave netværk. Alle funktioner i Alarms Manager er inkluderet. Enheden har en stor kapacitet. Benyttes f.eks. udstyr fro vores HWg sortiment, kan der opnås op til 5.800 datapunkter.