Døren går op - hvem kommer ind? - Hvem VIL vi have ind?

HSYCO ADGANGSKONTROL SYSTEM

HSYCO Access Control er en integration med adgangskontrolsystemer fra HID, som er verdens største producent indenfor denne kategori. Det er f.eks. HID der ejer ASSA-ABLOY og RUKO. Systemerne fra HID bliver selvfølgelig leveret med et betjeningssystem, men fordelen ved at benytte HSYCO som betjeningspanel er , at løsningen fuldt ud kan integreres med alle andre HSYCO baserede løsninger. F.eks. har vi gjort plads til et menupunkt i Alarms Manager løsningen, der giver direkte adgang til Access Control løsniungen.

 

HSYCO læser status på dørlåsene og kan sende kommandoer om at åbne og låse dørerne. Øvrige funktioner som adgangsgrupper, adgangs tidspunkter, udløbsdatoer m.m. er fuldt understøttede. Datapunkter fra statuslæsninger kan benyttes i HSYCO og dermed også i Alarms Manager, hvilket betyder at andre operationer som f.eks. tænde lys og starte kameraoptagelse, direkte kan styres fra disse status på disse data.

 

               

 

 

Som i Alarms Manager er betjeningen af Access Control karakteriseret ved en enkel og intuitiv brugergrænseflade, web baseret, tilgængelig lokalt og via internet/mobilnet fra enhver enhed med en moderne webbrowser.
Access Control er velegnet til både små og store installationer, både til boligformål og til professionel anvendelse. 

Find information med integrationsforslag under SYSTEMER ⇒ HSYCO og under LØSNINGER ⇒ ALARMS MANAGER