BETJENING

Alarms Manager betjenes via en web portal. Fra en hvilken som helst moderne browser (der understøtter HTML5), kan Alarms Manager portalen fremkaldes ved at indtaste Alarms Managers URL Alle brugere har adgang til betjeningsfunktionerne, mens administratorfunktionerne er forbeholdt brugere med administrator rettigheder. Alarms Manager portalens menu består af menupunkter i et touch venligt design. Vi har designet betjeningsformatet individuelt til PC/tablet brug og til smartphone brug. Det skyldes at selvom web sider i dag typisk er lavet til at kunne benyttes på alle formater, så er smartphone lettere at betjene hvis man kan bibeholde højformatet, der er mest benyttet på smartphones.

 

   

Alarms Manager brugerinterface er tilrettet brug fra tablets og smartphone - de værktøjer som de fleste af os hver dag bærer rundt på. Brugersnitfladen er alle steder i løsningen gjort så simpel som muligt. Bag brugersnitfladen arbejder et yderst komplekst system, som vil kunne indholde de mest avancerede beregninger og dataudvekslingsopgaver. Det er vores mening at der ingen steder i den daglige brug, skal vises teknisk information der ikke er vigtig for brugerens beslutninger og nødvendige informationsniveau.

Al information i Alarms Manager kan område inddeles, således at der kun vises information der er nødvendig for den enkelte bruger.

         
   

Vi har med Alarms Manager prioriteret den mobile smartphone bruger højt. På en PC eller tablet skærm er der god plads til meget information på samme visning. Hvis vi blot skallerede PC billedet til mobiltelefonens skærmformat, ville det ofte være nødvendigt at zoome ind, for at få et brugbart billede af information der kan være vigtig for at kunne træffe en beslutning.

Defor har vi specialfremstillede web sider til Smartphones. I det viste ekesmpel har vi inddelt PC/Tablet fremvisningen i 3 dele, når samme information vises på smartphone: Ét bille til overblik over alle sensorer, ét billede til visning af graf for en sensor og ét billede til indstilling af alarmer for en sensor.

         
   

Alle steder i den daglige betjening af funktioner i Alarms Manager, er web siderne fremstillet med ligeså stor fokus på smartphone brugeren som på PC/Tablet brugeren. I den viste illustration, kan brugeren fra alle sine enheder både se live straming af systemets tilsluttede kameraer og foretage instillinger for de tilstande der skal starte en kameraoptagelse.

  

LÆS MERE: DOWNLOAD ALARMS MANAGER BROCHURER