HSYCO - til enkel konstruktion af avancerede tekniske løsninger

 

EN KOMPLET LØSNING TIL ALLE TYPER AUTOMATION AF BYGNINGER AF OG TEKNISKE ANLÆG

HSYCO er et grundsystem med en lang række egenskaber, der betyder at det valgfrit kan anvendes som CTS anlæg, SCADA system, HVAC system, eller som individuelt kontrol- og overvågningssystem, med brugersnitflader der kan vise betjenings web sider med vilkårligt blandet information, fra an lange liste af understøttede standarder og fabrikater af teknisk udstyr. Nedenfor ses nogle eksempler på områder HSYCO systemet kan anvendes til, men det er iøvrigt kun fantasien der sætter en grænse:
 
 • Belysning & EL automation
 • Varme & kølesystemer
 • Videoovervågning
 • Miljøsikkerhed og brandsikring
 • Tyverialarm og adgangskontrol
 • Energi- og ressourceforbrug
 • Sensormåling og relækontrol
 • VoIP-telefoni
 • Multi-room musik og hjemmeunderholdning
 • IoT enheder
 • Lokaliseringstjenester
 • Tekst til tale
 og meget mere.
 

WEBBASERET GRAFISK BRUGERFLADE

HSYCO gør det muligt at opnå både lokal og fjernbetjent adgang og kontrol med systemet fra enhver LAN eller internet opkoblet bejeningsenhed med moderne browser. Dette skyldes at HSYCO altid benytter browserbaseret betjening af alle dele af systemet. Dermed kan HSYCO betjenes med alle typer PC, tablets, smartphones, smart-TV uanset styresystem, f.eks. Windows, Mac, Linux, iOS, Android osv. En App til IOS-enheder, kompatibel med Apple Watch, er også tilgængelig. HSYCO's fjernadgang er nem, hurtig og sikker.

PÅLIDELIG, HURTIG OG ENKEL

HSYCO er mere end traditionel web browser betjening. Den grafiske brugersnitflade er intuitiv og altid ekstremt betjeningsvenligt opbygget. Også selvom det der ses og betjenes kan være ganske komplekst. Alle de delsystemer der indgår i en totalløsning kan vises i web sider der blander de forskellige teknologier, men dog stadig fremstår og betjenes som om alt kommer fra samme fabrikat. Alle understøttede delsystemer tilgåes via producenternes godkente protokoller og der kræves derfor aldrig installation af 3. parts gateways på delsystemerne for at udveksle information.
KAN ALTID TILPASSES
HSYCO standard interface er tænkt til bærbare enheder, men det er let at tilpasse til andre typer enheder der måtte ønskes anvendt til betjening. HSYCO understøtter skærmrotation og resizing af grænsefladen, når orienteringen ændres. Tekst og grafik af betjeningssiderne, kan gøres personlige og tilpasset til et bestemt layout der måtte ønskes til en aktuel installation. Sprog teksttabeller gør det enkelt at tilpasse HSYCO interfaces til andre sprog.

BYG EGNE LØSNINGER - DET GJORDE VI

HSYCO leveres som standard med et avanceret og intuitivt web udviklingsværktøj. Med dette kan man bygge egne løsninger, der udnytter alle de delsystemer der har forbindelse til HSYCO systemet. Algoritmer der supplerer de indsamlede data kan programmeres i Java, Javascript, eller EVENT, der er HSYCO eget superenkle script sprog.
Team Mobbis har i samarbejde med HSYCO udviklet en løsning vi kalder Alarms Manager. Oprindeligt var løsningen tænkt til demonstration af nogle af de muligheder man kan benytte ved HSYCO programudvikling. I Alarms Manager har vi lavet en åben arkitektur hvor alle data, digitale såvel som analoge, uanset hvilket fabrikat de enheder har der leverer data, kan benyttes. Og vi blander alt dette med mulighed for at se levende billeder og lave optagelser fra tilsluttede videokameraer. Alarmer udsendes ved overskridelser der konfigureres direkte i Alarms Manager i stedet for i data produkterne og der medfølger mulighed for at vælge mellem flere niveauer af vagtplaner og understøttelse af tovejs kommunikation til vagtgrupper fra enhver brugers mobiltelefon. Vi er åbenbart endt op med et interessant produkt, da vi efterhånden har leveret Alarms Manager som standardprodukt til et stort antal større og mindre virksomheder. Alarms Manager er beskrevet her.

LÆS VIDERE: HSYCO MANAGER