Alle nedenstyående kontrolenheder har samme funktionalitet. De adskiller sig primært på kapacitet og skærm mulighed

KONTROLENHEDER (CTS/SCADA/HVAC)

HSYCO er grundsystemet, på hvilket vi har udviklet Alarms Manager og Access Control løsningerne der er beskrevet her på hjemmesiden.

ALLE NEDENSTÅENDE HARDWARE PRODUKTER BLIVER LEVERET MED HSYCO GRUNDSOFTWARE OG KAN ALLE LEVERES MED ALARMS MANAGER OG/ELLER ACCESS CONTROL WEB APPLIKATIONER

HSYCO er et systemkompleks beregning til enkel opbygning af komplicerede løsninger til en lang række formål. HSYCO kan med de mange indbyggede standarder benyttes til

  • Bygningsovervågning og kontrol

  • Teknisk produktionsstyring og overvågning

  • Opgaver i detailhandel inklusiv storskærms præsentationer, duftstyring m.m.

  • Overvågning af serverrum

  • Overvågning, alarmering og styring af fjerntliggende lokationer uden netværksforbindelse

  • Meget, meget mere

HSYCO består af et system med understøttelse af over 100 forskellige teknologier. Samtidig anvendelse af flere standarder og kommunikationsprotokoller, betyder at en hændelse på én type udstyr der benytter én standard, kan starte en aktion på én eller flere andre enheder der måske benytter andre standarder og andre kommunikationsprotokoller. HSYCO kan endda overvåge og styre fjerntplaceret udstyr, hvis eneste kommunikationsform er SMS og lade dataopsamling fra disse enheder blive vist og behandlet på samme måde som udstyr der er direkte forbundet. Nu lyder dette som om det er nødvendigt med omfattende programmering og konfiguration, men det er helt modsat. Udstyr der er understøttet skal oftest kun angives med port, eller IP adresse for at kunne indgå i ovenstående eksempel.

HSYCO har indbygget web udviklingsværktøj der gør det enkelt at opbygge betjeningssider til det tilsluttede udstyr. Al betjening af både administration og betjening af de udviklede løsninger, foregår via krypteret forbindelse med browser.

 

HSYCO PRO kan anvendes til såvel egen udvikling uden licensbegrænsninger for hvilke standarder der ønskes benyttet og hvor meget udstyr der ønskes tilsluttet. HSYCO PRO er også velegnet til Alarms Manager, evt. i kombination med Access Control. Anvend gerne HSYCO PRO som server i et større Client/Server miljø med mindre typer af HSYCO enheder som klienter.

 

HSYCO MINI har adgang til samme standarder som HSYCO PRO, dog er der pga. kapaciteten licensbegrænsning på mængden af udstyr der kan tilsluttes. Den nøjagtige mængde afhænger af formålet med anvendelsen. Som storebror, kan HSYCO MINI anvendes i client/Server miljø og benyttes i denne form for opbygning ofte som klient.

 

Kan leveres som Alarms Manager MINI

 

 

 

 

 

HSYCO TOUCH VoIP har samme computerkraft og kapacitet som HSYCO MINI og har indbygget trykfølsom skærm til direkte betjening af alle funktioner. Produktet er velegnet til fabriksovervågning eller som en del af et VoIP intercom og telefonisystem. Flere typer af VoIP telefoner er kompatible med HSYCO TOUCH VoIP og kan direkte benyttes til at betjene enheden.

 

Kan leveres som Alarms Manager Touch VoIP

 

 

 

HSYCO TOUCH STRATO Pi med indbygget touch skærm har samme kapacitet som den populære HSYCO STERATO Pi. Produktet kan benyttes som stand-alone system, eller indgå i et større client/server system, primært anvendt som klient. Alle funktioner i HSYCO, såvel som løsningerne Alarms Manager og Access Control, kan betjenes direkte fra enhedens skærm.

STRATO Controlleren er udviklet af HSYCO selv.

 

Kan leveres som Alarms Manager TOUCH STRATO Pi

 

 

 

HSYCO STRATO Pi er er en komplet HSYCO løsning i lille format. Mulighederne er de samme som i de større modeller. Det er blot kapaciteten der er mindre, pga. den mindre computerkraft og lagerkapacitet. HSYCO STRATO Pi er som skabt til de lidt mindre Alarms Manager installationer. enhedens web interface giver mulighed for at blande sensor overvågning, relæstyring og kamera overvågning med optagelse.

STRATO Controlleren er udviklet af HSYCO selv.

 

Kan leveres som Alarms Manager STRATO Pi

 

 

 

HSYCO IONO Pi er en spændende kombination af en fuld HSYCO server og et komplet PLC system med digitale ingange, relæ udgange, analoge sensor indgange og understøttelse af 1-Wire sensorer og Wiegand forbindelse til styring af adgangskontrolsystemer. HSYCO IONO Pi er kontrolenhed og sensorkontrolenhed sammet i et produkt. Hele Alarms Manager web applikationen kan installeres og betjenes via enhedens web server, hvilket giver mulighed for direkte at kunne fjerstyre relæer, foretage videoovervågning med optagelse og få komplet overblik over samtlige tilsluttede målepunkter.

IONO Controlleren er udviklet af HSYCO selv.

 

Kan leveres som Alarms Manager IONO Pi