Bland de ønskede sikkerhedssystemer med andre delsystemer

OVERVÅGNING OG SIKRING

VIDEOOVERVÅGNING

HSYCO understøtter en række fabrikater af moderne netværksbaserede digitale videokameraer til at levere live og optagede billeder, fra alle kameraer der er installeret i en bygning. Alle nøglefunktionerne i et komplet videoovervågningssystem er en integreret del af HSYCO. Dette suppleret med de ekstra fordele og fleksibilitet der er i et fuldt integreret system. Den HSYCO baserede brugergrænseflade giver nem og øjeblikkelig adgang til både levende billeder og optagelser. Interfacet er meget konfigurerbart, meget effektivt og nemt at bruge fra enhver enhed, der kører en webbrowser, såsom pc'er, smartphones, tablets, iPhone, iPod touch og iPad. Video streaming er optimeret til høj ydeevne, selvom de er tilsluttet via et mobilnetværk.
 

Videooptagelser kan udløses af kameraopdagede bevægelseshændelser såvel som ved en hvilken som helst anden hændelse i de tilsluttede systemer, herunder tyverisikring, brand / gasdetektering og adgangskontrolsystemer eller dørlåse. Optagelser gemmes i en logfil, der er arrangeret kronologisk, hvor de let kan gennemses ved hjælp af en pull down-liste på videoovervågningssiden. HSYCO kan automatisk sende e-mails med live eller optaget videosekvenser. HSYCO understøtter PTZ videokameraer (dvs. med Pan - Tilt - Zoom funktionalitet). Styringen af ​​orientering, zoom og fokus kan udføres smidigt ved at klikke på predefinerede områder inden for kameraets billede. PTZ-kameraer forudindstillede stillinger kan også styres. Forskellige kombinationer af videokameraer, også selvom de er installeret på flere steder, kan vises ii samme matrix sider (grids). HSYCO kan også vise kameraets billeder på Snom VoIP-telefonens displays. For at overholde reglerne om beskyttelse af personlige oplysninger kan HSYCO konfigureres til automatisk at slette alle indspillede videoer efter en forudbestemt tid, hvilket kan være forskellig for hvert kamera.
 

Optagelsesfunktionen kan deaktiveres for et eller flere videokameraer. Brugere kan få adgang til kameraernes billeder i henhold til deres specifikke profil, f.eks.: Adgang kan helt eller delvist begrænses. Takket være funktionen til tekst-til-tale kan HSYCO rute information og alarmmeddelelser gennem kameraets mikrofoner. Disse funktioner øger sikkerhed og komfort, mens de er lette at bruge, så selv handicappede eller ældre enkeltpersoner opnår større selvstændighed. Endelig kan HSYCO integreres med videoanalyseprogrammerne indlejret i nogle IP-kameraer. Dette gør det muligt at udnytte de samme kameraer, der benyttes til overvågning, til at også tjene andre funktioner som persontæller, nummerpladelæsning mv.

TYVERISIKRING

HSYCO integrerer flere typer tyverisikringsanlæg, læser og viser status for anlægget og alarmerer i realtid, både lokalt og eksternt til vagtplan-oprettede alarmmodtagere. Den komplette historik af begivenheder gemmes permanent i HSYCO logfilen. Disse logfiler kan også vises på web oversigten. Indbrudssystemet kan aktiveres og deaktiveres af autoriserede brugere eller automatisk ved et beskyttet sikkerhedsscenarie. Brugergrænsefladen kan tilpasses til at replikere grafikken i systemets kontroltastaturer. Det er også muligt at visualisere alle individuelle sensorer og vise dem i forskellige farver afhængigt af deres aktuelle status. Integrationen med tyverisikringsanlæggene sker gennem de kommunikationsprotokoller, der er direkte leveret af producenterne, og dermed garanterer sikkerheden og krypteringen af ​​data. Takket være dette, er installation af ​​tredjeparts gateways ikke nødvendig. Integrationen er komplet, fleksibel og sikker. I større installationer kan HSYCO integrere og styre flere tyverisikringssystemer samtidigt, selv fra forskellige producenter, hvilket skaber en kraftfuld og sofistikeret kontrolgrænseflade.
 

Takket være tekst-til-tale-funktionaliteten i HSYCO, kan talevarselmeddelelser udsendes via højttalersystemet, via højttalere på Axis digitale kameraer eller sendes til Snom VoIP-telefoner. Endelig kan IVR-funktioner (Interactive Voice Response) til indgående og udgående opkald overføres og videresendes med telefonopkald og tekst-til-tale-funktioner.

BRANDSIKRING

HSYCO integrerer med brandsikringssystemer fra førende producenter, og understøtter også standardprotokoller som Modbus. Det komplette systemkontrolpanel kan replikeres på HSYCO grænsefladen. Status for alle sensorer og alarmer kan vises i et samlet billede på et grafisk kort kombineret med information fra andre sikkerhedssystemer som f.eks. tyverisikring, adgangskontrol, videoovervågning, lokalisering og gas- og vandlækage detektion.

Takket være HSYCO er det muligt at skabe integrerede scenarier, der øger sikkerheden i en bygning. F.eks. i tilfælde af en brandalarm, kan klimaanlægget lukkes, alarmmeddelelser kan sendes til alle telefoner i det truede område, og adgangskontrolportene kan abnes for at lette evakueringen. Takket være sin evne til samtidig at samarbejde med flere brandsikringssystemer, er HSYCO også det ideelle overvågningsværktøj til komplekse projekter, selv hvis udstyret kommer fra forskellige producenter.
 

En samlet visning af status for tyverisikrings-, brandsikrings- og adgangskontrolsystemerne, præsenteret sammen med overvågningskamerabilleder på samme web billede, giver et helt unikt overblik over situationen.

 

LÆS VIDERE: STEDBESTEMMELSE OG ADGANGSKONTROL