SMS GATEWAYS

Alarms Manager som SMS Gateway

Alarms Gateway

Dette er i princippet en traditionel Alarms Manager. Her fokucerer vi dog på systemets kommunikationsevner, mere end muligheden for at tilslutte udstyr. 3 såkaldte I/O servere har vi gjort plads til. 

A30 Gateway understøtter Email, SMS og Telegram Messaging, og kan konvertere frit mellem alle 3 formater. A30 gateway har indbygget vagtplan og kan udsende til oprettede grupper.

 

Find mere information i brochure sektionen

 

PRIS/KØB

Hardware SMS Gateways

SMSEagle NXS-9700 3G

SMSEagle er en professionel hardware SMS gateway til at automatisere SMS udsendelser. Produktet er designet til driftsstabilitet og høj kvalitet. Baseret på Linux og med et såkaldt responsive web-interface, en bagvedliggende database og indbygget 3G modem med watchdog funktion. Enheden kan konfigureres med failover i samarbejde med andre SMSEagle enheder i netværket.

 

 

PRIS/KØB

   

Dedikeret HWg SMS Gateway

HWg-SMS-GW3

I miljøer med flere sensor kontrolenheder fra producenten HWg, giver det mening at lade disse dele en SMS gateway til udsendelse af SMS alarmer. De fleste sensor kontroleheder fra HWg har indstillinger til SMS alarmer i konfigurationen, selvom enhederne ikke selg har indbygget modem. Dette gør det enkelt at definere SMS alarmer til enhedens sensorer. Det er kun HWg-SMS-GW3 enheden IP adresse der skal angives.

 

 

 

PRIS/KØB

Hardware SMS Gateways

SMSEagle NXS-9700 3G DUAL SIM

SMSEagle er en professionel hardware SMS gateway til at automatisere SMS udsendelser. Produktet er designet til driftsstabilitet og høj kvalitet. Baseret på Linux og med et såkaldt responsive web-interface, en bagvedliggende database og indbygget 3G modem med watchdog funktion.

Denne enhed har 2 indbyggede modem, hvilket giver dobbelt hastighed og automatisk failover hvis den en forbindelse svigter. Enheden understøtter desuden failover mellem flere SMSEagle enheder i netværket.

 

 

PRIS/KØB

 

 

   

Software SMS Gateway

ActiveSMS Basic

ActiveSMS er fremstillet af erfarne softweareudviklere som OEM produkt til Team Mobbis. Vi har markedført dette produkt igennem næsten 10 år. ActiveSMS produkterne er kendetegnet ved høj driftsstabilitet og er et produkt som vi yderst sjældent må yde support til.

 

ActiveSMS produkternes priser er er éngangspriser. Der er ingen løbende omkostninger i form af software licenser. ActiveSMS er "voksne" produkter med så mange år på bagen, at der ikke skal påregnes væsentlig videreudvikling. Til gengæld er produkterne særdeles stabile.

 

ActiveSMS Basic er en simpel email til SMS gateway der udelukkende kan udsende SMS. Modtagelse af SMS understøttes ikke i denne udgave.

 

 

PRIS/KØB

 

Software SMS Gateway

ActiveSMS Professional

ActiveSMS Professional er en email til SMS gateway der både kan udsende SMS og også modtage SMS svar, der på en genial måde kalkulerer sig frem til hvem email svaret skal sendes til. Professional udgaven har desuden indbyggede logs til dokumentation af SMS trafikken. ActiveSMS Professional kan meddele i din email indbakke om en email til SMS er blevet afleveret hos modtageren. Også andre funktioner, kan rapporteres som email.

 

ActiveSMS produkterne er yderst fleksible hvad angår de GSM modem modeller der kan benyttes. Vil du prøve produktet før du køber? Det er enkelt. Download ActiveSMS og installér den udgave du regner med at ville købe senere. Prøv det gratis i 30 dage. Kan du finde en gammel Nokia telefon i skuffen, kan du benytte den til testen, så du slipper forgæves at investere i et GSM modem.

 

 

PRIS/KØB

   

Software SMS Gateway

ActiveSMS Advanced

ActiveSMS Advanced er en email til SMS gateway der både kan udsende SMS og også modtage SMS svar, der på en genial måde kalkulerer sig frem til hvem email svaret skal sendes til.

 

ActiveSMS Advanced kan benyttes til masseudsendelser idet op til 8 GSM modems til tilsluttes. Udover den indbyggede log til dokumentation af SMS trafikken, har Advanced udgaven en række avancerede funktioner til selvovervågning, med rapportering med email hvis noget i systemet fejler. ActiveSMS Advanced kan ligesom Professional udgaven meddele i din email indbakke om en email til SMS er blevet afleveret hos modtageren.

 

ActiveSMS produkterne er yderst fleksible hvad angår de GSM modem modeller der kan benyttes. Vil du prøve produktet før du køber? Det er enkelt. Download ActiveSMS og installér den udgave du regner med at ville købe senere. Prøv det gratis i 30 dage. Kan du finde en gammel Nokia telefon i skuffen, kan du benytte det til testen, så du slipper forgæves at investere i et GSM modem.

 

 

PRIS/KØB