Pas på dine aktiver og bestem hvem du lukker ind

PLACERINGSTJENESTER

 

Real-time-lokaliseringssystemer kan identificere personer og genstande og bestemme deres position inden for og uden for en bygning eller et fordefineret område, selv i store anlæg hvor GPS-baserede teknologier ikke er anvendelige. HSYCO samarbejder med Ekahau der leverer RTLS (Real Time Location Services) stedbestemmelsessystemer baseret på WiFi teknologi.
 
I lighed med med øvrige HSYCO styrede delsystemer, kan HSYCO også med dette system modtage og genbruge denne type information med de andre delsystemer. Dermed vil HSYCO kunne åbne en port automatisk når en bestemt person nærmer sig, eller tænde lys, låse døre op, skrue op eller ned for temperatur osv.

I HSYCO kan der skabes et oversigtsbillede over en, eller flere bygninger og lokaler, eller der kan lægges et områdekort ind som overlay, hvor markeringer af de enkelte personers, eller genstandes placering vises i realtid.

Mange traditionelle stedbestemmelsessystemer kræver dedikeret og dyr infrastruktur. RTLS-løsningen leveret af HSYCO og Ekahau udnytter eksisterende standard WiFi netværk for at opnå en fin præcision, hvilket minimerer installation og vedligeholdelsesomkostninger for hardware.

ADGANGSKONTROL

HSYCO ACCESS CONTROL er en færdig løsning der kan fungere selvstændigt, eller fuldt integreret med vores Alarms Manager løsning, endda med direkte link fra Alarms Managers hovedmenu.

ACCESS CONTROL er udviklet til at samarbejde med adgangskontrolsystemer fra firmaet HID, der ejes af verdens største låsefirma AASA ABLOY (der i øvrigt også ejer RUKO). ACCESS CONTROL applikationen betyder at låsesystemet betjenes på samme måde som Alarms Manager og tilsammen giver de 2 løsninger både en fælles måde at styre alle sikkerhedfunktioner, men ligeledes et fælles overblik.

HSYCO understøtter i øvrigt nu alle låsesystemer der benytter Wiegand kompatible læsere gennem det HSYCO udviklede IONO produkt.

       

INTEGREREDE SIKKERHEDSSYSTEMER

HSYCO giver mulighed for at implementere komplekse sikkerhedssystemer, da det kan kombinere funktionaliteterne ved den bedste tyverisikring, adgangskontrol, lokalisering, videoovervågning, fejlfinding, gas- og vandlækage detektion, der kan integreres deres med netværk, telefoni og andre delsystemer. Når en bevægelsessensor fra indbrudsalarmsystemet, f.eks. registrerer en tilstedeværelse i et rum, kan kommandoer afvikles for at tænde lys og samtidig aktivere overvågningskameraernes optagelser. Vinduer og skodder kan lukkes automatisk, i en anden instans, hvis de ydre sikkerhedsgrænser er brudt.

 

LÆS VIDERE: DATA PRÆSENTATION