Tal med HSYCO gennem Text-to-Speach og Voice-over-IP

 

HSYCO kan udsende oplysninger om tilstande og kontrollere systemer via e-mail, Telegram notifikationer, SMS-beskeder, DMTF toner og, ikke mindst, via HSYCO's kraftfulde Text-to-Speech funktionalitet. HSYCO kan både sende og modtage SMS-beskeder. Det er derfor i stand til ikke kun at  videresende af alarm notifikationer, men kan også modtage SMS meddelelser og aktivere begivenheder og scenarie.. HSYCO's SMS funktion kan også udnyttes til at modtage en komplet statusrapport om de kontrollerede systemer, selv i tilfælde af svigt af internetforbindelsen. HSYCO kan replikere IVR (interactive voice response) funktioner indgående og udgående opkald, enten for at videregive beskeder med tekst til tale og kontekst baserede funktionaliteter eller til interaktiv kontrol af et integreret system eller et tilsluttet delsystem.

HSYCO tilbyder også komplet integration med standard SIP-telefoni systemer, der dermed kan udnyttes som kontrolterminaler for tilsluttede delsystemer. VoIp-telefoner kan også være et meget praktisk medie til distribution af enten tekst eller stemme meddelelser. Endelig kan live billeder fra overvågningskameraer eller VoIP intercom anlæg blive vist understøttede VoIP telefoners display.

HSYCO's text-to-speech funktionalitet tilføjer en fleksibel og brugervenlig mulighed for at udvikle applikationer, der er helt originale og nyskabende til kontrol af sikkerhed, komfort og underholdning. HSYCO kan udsende multisprog, text-to-speech beskeder eller pre-optagede lydfiler til understøttede VoIP telefoner og f.eks. udstyr til offentlige bekendtgørelser. Meddelelser kan sendes til enkele enheder eller udsendes til en gruppe.På den måde kan HSYCO udsende meddelelser eller alarmer til udvalgte modtagere via allerede eksisterende anlæg. Audio line-out fra en HSYCO server kan desuden bruges som input til en audio forstærker, en multi-room  lydsystem eller et dedikeret netværk til onlinemeddelelser. Endelig kan lydsignalet sendes til enhver PC eller Mac browser, der understøtter denne funktion, for, f.eks. at tiltrække overvågningspersonale opmærksomhed i tilfælde af en trussel mod sikkerheden.

HSYCO VOIP TOUCH

Komplet VoIP og Intercom funktioner kan opnås med HSYCO VoIP Touch enheden fra HSYCO. Enheden fungerer som en traditionel HSYCO kontrolenhed, blot her kombineret med en trykfølsom skærm. Det betyder at VoIP og Intercom funktioner kan integreres med samtlige af de delsystemer der iøvrigt er implementeret i systemet. Det betyder også at alle funktioner i systemet samtidigt kan fjernbetjenes med browser fra PC, tablet og smartphone i lighed meden installation på enhver anden HSYCO kontrolenhed.

Af hensyn til energiforbruget på enheden, kan den indstilles til automatisk at gå fra sleep mode til at tænde, f.eks. hvis nogen nærmer sig enheden.

   

HSYCO APP OG APPLE WATCH UNDERSØTTELSE

HSYCO App til Apple produkter kan hentes i App Store. App'en understøtter iPhone, iPad, iPod og endda Apple Watch.

Flere HSYCO kontrolenheder kan betjenes fra samme App, hvilket betyder at det er muligt at betjene f.eks. flere bygninger fra samme enhed. HSYCO understøtter skærm rotation og den såkaldte "Kiosk" indstilling.

Ved at benytte funktionen Voice Over, der findes på alle iOS enheder, er det muligt at fremstille kontrolsider der kan betjenes af svagtseende. Når der klikkes på en tekst eller et ikon, vil enheden udtale navnet på funktionen.  Endnu et klik vil herefter aktivere funktionen.

På den måde kan selv svagtseende kontrollere lys, temperatur, tyverisikring, musikanlæg og andre automatiserede funktioner.

 

VoIP GENERELT

HSYCO kan som tidligere beskrevet forbindes med VoIP-telefoni systemer. Denne integration kan føre til mange typer applikationer:

  • Telefoner kan f.eks. konfigureres til at styre lys- og automationssystemer fra telefonens tastatur

  • Telefoner kan bruges til at interagere med VoIP-intercom-systemet. Scenarier kan konfigureres til routing af opkald til forskellige telefoner afhængigt af dato / klokkeslæt. Flere portsystemer kan styres forskelligt og en specifik logik kan defineres om nødvendigt for hver enkelt af dem

  • På Snom IP-telefoner med display kan HSYCO præsentere overvågningskameraer og IP intercoms billeder permanent eller ved ​​f.eks. en bevægelse eller et indgående opkald fra en ekstern intercom station

  • Højkvalitets, multisprogede tekst-til-tale-beskeder eller forudindspillede lydfiler kan sendes til en bestemt telefon eller udsendes til en gruppe af telefoner

  • Push tekstbeskeder kan vises på telefonens display, selv når de er i standby-tilstand

HSYCO registrerer i realtid enhver aktivitet på telefonsystemet og kan udløse handlinger baseret på brugerdefineret konfiguration. For eksempel kan HSYCO let konfigureres, så opkald til dedikeret lokalnummer vil tænde eller slukke for lysene i det rum, hvor telefonen der ringes til er placeret. Takket været HSYCO bliver en almindelig telefon til et kontroltastatur til hjemme- eller automationssystemer. HSYCO kan implementere IVR (interaktive stemme respons) funktioner ved indgående og udgående opkald. F.eks. kan forskellige tekst-til-tale-meddelelser  associeres med forskellige lokalnumre. Når en VoIP standard SIP server er installeret, kan HSYCO ringe til predefinerede numre, der giver detaljerede oplysninger om systemstatus eller alarmer. Takket være VoIP TOUCH fra HSYCO kan alle VoIP-telefoni- og intercomfunktioner integreres med andre delsystemer og dennes indbyggede højttaler og mikrofon. VoIP TOUCH fra HSYCO er en elegant og stabil løsning, der er tilgængelig i forskellige versioner, kapacitive og resistive, klar til at tilpasse sig forskellige installationsmiljøer.

 

LÆS VIDERE: SYSTEM INTEGRATION