Lav forbindelser i dit HSYCO netværk - uden skruetrækker

Logisk sammenkobling af både fysiske og logiske forbindelser

Wiring Editor er en løsning hvormed der kan opbygges virtuelle forbindelser mellem Input datapunkter og Output datapunkter i HSYCO og dermed også i Alarms Manager. Inputs og Outputs kan i sig selv være virtueller men måske mere typisk stamme fra digitale indgange på sensor kontrolenheder, og udgange på samme eller andre kontrolenheders udgange. HSYCO er ikke afhængig af om indgange og udgange sidder på udstyr af samme fabrikat, for så vidt at udstyret er kendt og accepteret af HSYCO. 
Wiring Editors betjening foregår med web interface på samme måde som Alarms Manager og er iøvrigt både fuldt integretet hermed og leveres som standard med alle Alarms Manager udgaver. Funktioner er intuitivt opbygget med et tredelt skærmbillede, hvor Input er vist i venstre side, Output i højre side og definitionen af den logiske forbindelse i form af ”Wirings” er vist i midten.

 

 

Wiring Editor er et faktastidk værktøj hvis man arbejder med Alarms Manager. Enhver sensor eller en gruppe af sensorer der er tilsluttet digitale indgange på en hvilke som helst sensor kontrolenheder i netværket og som derfor er synlig for Alarms Manager, kan benyttes til at sensorens status kan styre én eller flere relæudgange. En sensor kan være en knap, eller f.eks. en dørkontakt, en røgsensor, en bevægelsessensor og alt muligt andet. Det er muligt at opbygge et system der ved én enkelt hændelse eller handling, igangsætter et utal af aktiviteter som f.eks. tænde lys, låse døre, rulle persienner op, åbne porte, nedlukke anlæg osv. osv.

 

Wiring editor har desuden en indbygget scheduler (planlægningsværktøj), der gør det muligt at tidssyre aktiviteter

 

Læs mere om Alarms Manager og læg mærke til at alle typer indgange og udgange der er beskrevet på siderne kan ekstremt enkelt kan programmeres med Wiring Editor.